Huur Café Stekker voor jouw bijeenkomst!

Zoek je in Arnhem een plek voor een borrel, workshop, vergadering, diner of bijeenkomst? Het is mogelijk om Café Stekker af te huren voor groepen. De ruimte is prettig en licht en we hebben natuurlijk heerlijke koffie, lunch, biertjes, maaltijden en andere catering. Ook kan er gezorgd worden voor een beamer en/of flip-over. De ruimte is informeel en inzetbaar voor verschillende doeleinden. Tijdens workshops kan je bijvoorbeeld in groepjes uiteen. Of we halen de tafels weg en vervangen die voor sta-tafels als je lekker wilt borrelen. In de brochure hieronder zie je welke mogelijkheden er zijn omtrent het huren van de ruimte en welke catering opties we aanbieden. Mocht je andere ideeën of wensen hebben, dan horen we het graag! We vinden het leuk om mee te denken en uitdagingen aan te gaan. Neem contact met ons op voor al je vragen, opmerkingen en ideeën.

  • Op zoek naar een fijne ruimte?

    Zoek niet verder!

    Zoek je een locatie voor een bijeenkomst, vergadering, meet-up of een gezellige borrel? Denk dan ook eens aan café Stekker! We verhuren onze fijne, lichte ruimte buiten openingstijden. Tot max. 20 personen is het mogelijk om aan één grote tafel midden in de ruimte te zitten. Met max. 30 personen kan je verspreid over verschillende tafels bij ons terecht voor een diner of een andere gezellige bijeenkomst. Ook met kleinere groepjes kan je prima komen vergaderen of meeten. En uiteraard zijn we een gezellige borrellocatie. Als je met veel mensen wilt komen halen we de tafels gewoon weg en zetten we wat sta-tafels neer. Ook kunnen we iets bijzonders organiseren, zoals een bierproeverij. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

    contact

Wil je een locatie huren in Arnhem? Ben je op zoek naar een ruimte om een borrel te organiseren of een plek die je kan huren voor een workshop? En dat voor een betaalbare prijs en een laag budget? Wij stellen café Stekker graag ter beschikking voor het organiseren van jouw evenement. We kijken samen naar de inrichting en de opstelling en verzorgen er graag lekkere catering bij. Van koffie met taart tot bubbels met luxe hapjes. Een voordeel van het huren van deze plek als vergaderruimte is dat er voldoende parkeergelegenheid voor de deur is. Het is makkelijk met de auto te bereiken, terwijl je toch relatief dicht bij het centrum van Arnhem zit. Een leuke plek in Arnhem, een hotspot waar je eigenlijk wel een keer geweest moet zijn. Ook leuk om je verjaardag te vieren of een zakelijke borrel te houden.