Bierproeverijen

Wij organiseren graag verrassende en bijzondere proeverijen op onze knusse locatie. Sinds de start van café STEKKER zijn we de samenwerking aangegaan met Maarten Exel van Bierwandeltochten. Maarten is gerenommeerd bier sommelier en kent heel veel leuke bieren en brouwerijen. Hij neemt vaak bieren mee van kleine, bijzondere brouwerijen, deels ook uit de regio. En hij weet telkens te verrassen; regelmatig komt hij met smaken op de proppen waar we het bestaan niet van wisten!

Wij van STEKKER vinden het heerlijk om bijzondere hapjes te bedenken die de bieren goed kunnen begeleiden. Zo brengt deze samenwerking een gezellig avond met diverse bieren en verschillende kleine hapjes, zodat er constant wat te proeven valt. Omdat de proeverijen rond etenstijd plaatsvinden zorgen we ervoor dat de hapjes vullend genoeg zijn en een beetje een bodem leggen voor al het bier 😉

Ieder kwartaal organiseren we een proeverij in het thema van dat seizoen. Het is echter ook mogelijk om zelf een proeverij te boeken. Dit kan al vanaf 10 personen. Naast seizoensproeverijen zijn er ook andere thema’s mogelijk. Altijd al benieuwd naar het verschil tussen blond-, wit- & weizenbier? Of wil je juist van hele verschillende bierstijlen een glaasje proeven? Maak je wensen kenbaar en we maken een voorstel op maat. Ook als je de proeverij bijvoorbeeld al wat eerder op de dag plaats wilt laten vinden en daarna nog uit eten wilt, dan maken we er meer een ‘high-beer’ van.

We horen het graag als we iets voor je kunnen betekenen!

Wijnproeverijen

Meer een wijnliefhebber? Het is nu ook mogelijk om een wijnproeverij bij STEKKER te doen. Hiervoor werken we samen met sommelier Antoinnette de Beijer. De eerste wijnproeverij op open inschrijving wordt momenteel ontwikkeld en in februari 2018 bij STEKKER gehouden. Maar mocht je voor die tijd al een wijnproeverij willen organiseren en meer informatie over de mogelijkheden willen ontvangen, neem dan contact met ons op. Naar aanleiding van jou wensen maken we dan een voorstel op maat.