Catering op maat

We denken graag mee met jouw wensen

Laat café Stekker jouw catering in Arnhem verzorgen

We vinden het heerlijk om in de keuken te staan en anderen blij te maken met lekker eten. Wat ons betreft is elke maaltijd de belangrijkst van de dag en is het dus goed om elke maaltijd met aandacht te eten. Oftewel, een moment om even lekker op te laden…

Daarom gebruiken we ook alleen de mooiste ingrediënten. Ingrediënten waar goed voor is gezorgd en die met aandacht zijn gemaakt. Daarvoor zoeken we de beste leveranciers, die als het even kan bij ons uit de regio komen. Want echt, dat verschil proef je.

In overleg bezorgen we in Arnhem en omstreken. Kom je liever naar ons? Wij stellen café STEKKER graag ter beschikking voor groepen. Erg leuk voor bijvoorbeeld een borrel, verjaardagsfeestje, workshop, vergadering of teamuitje.

Kijk hier voor meer informatie over het afhuren van café STEKKER.


Lunch

Vers brood van de bakker, sla en groenten uit de regio, zuivel van de zuivelboerderij en vleeswaren van de biologische slager. Dat, afgemaakt met verse kruiden en huisgemaakte sauzen zorgen ervoor dat we heerlijke broodjes serveren die net even wat anders zijn. Naar wens is de lunch ook uit te breiden met bijvoorbeeld zelf gebakken quiches, salades of een heerlijke soep.

Borrel

Robuuste borrelplanken met bijzondere kazen, fijne vleeswaren, huisgemaakte dips, vers brood van de bakker en fingerfood. Maar ook elegante hapjes, die de gast verrassen. We richten de borrel in op een manier die bij jou past. Ook (gekoelde) dranken en glaswerk behoren tot de mogelijkheden. Wij nemen deze zorgen graag uit handen, zodat je zelf alleen nog maar hoeft te genieten van het moment.

Diner

Heerlijke, eerlijke gerechten. Zonder al te veel poespas, wel met heel veel smaak. En natuurlijk maken we alles zelf. We verzorgen het diner voor jullie groep graag. Van een simpele daghap, tot een uitgebreid buffet. Of misschien willen jullie wel een 3-gangen diner met bijpassende wijnen. Afhankelijk van de setting en situatie blijven we ook aanwezig om te serveren.  Ook servies kunnen we meenemen indien gewenst.

Koffie & thee

Je gasten ontvangen met een lekkere kop koffie of thee en wat lekkers? Ook dat verzorgen we graag! Voor grote groepen hebben we een professionele espressomachine die we op locatie kunnen zetten, zodat er ook van een heerlijke espresso of cappuccino genoten kan worden. Maar gewoon koffie en thee in kannen kan uiteraard ook. Daarbij serveren we graag een stuk huisgemaakt gebak. Bijv. onze brownies, die zijn erg geliefd!

 

Diner al vanaf
9.5per persoon
Lunch al vanaf
6.5per persoon
Borrelhapjes al vanaf
1.50per hapje